J.Pou ImmobiliÓria
Benvinguts

Tranquil·litat

Perquè qui ens coneix i treballa amb nosaltres, sap què és la tranquil·litat.

J.Pou Immobiliària és una empresa dedicada al món immobiliari, situada al centre de Vic, on trobareu un servei centrat en la professionalitat i la serietat.

Des de l’any 1996, ens dediquem a la mediació immobiliària, abarcant tots els aspectes relacionats amb aquest mercat. Entre els nostres serveis tenim la gestió de compravenda d’immobles, els arrendaments, redacció de documents, taxacions, administració d’immobles.... Tots els nostres serveis es troben avalats per la nostra experiència en aquest sector, i per gaudir de titulacions oficials que garanteixen als nostres clients qui i com fa la feina.

Conscients de treballar en un ram en el que es mouen il·lusions i projectes tant importants com adquirir un habitatge, com desenvolupar una llar, hem optat sempre per oferir un servei basat en la qualitat. Hem aconseguit la nostra ambició, oferir als nostres clients una gestió segura, desenvolupada amb il·lusió, amb sinceritat, amb confiança, i amb transparència.

Per això creiem que la millor garantia que tenim és la nostra professionalitat, la formació acreditada, i, sobretot, la satisfacció i fidelitat dels nostres clients, que és el resultat d’una feina ben feta.
Avís legal